Бивш приятел на убитата българка в Канада: Кори Фен е ужасно ревнив

Приятели и близки на Красимира Пейчиновски са в шок, след като тя и децата й – 13-годишната Веналия Пейчиновски и 15-годишният – Рой Пейчиновски бяха открити мъртви в дома им в Канада. Приятелка на Красимира споделя, че заподозреният – Кори Фен, е бил лудо влюбен в жертвата.

Ваня Димова коментира пред TV News Toronto, цитирано от 24 часа, че с Краси са израснали заедно и са били съседки в България. Години по-късно двете отново се сближават, когато се местят в Торонто: „Тя винаги беше там за децата си – като майка, като приятел. Невероятен и слънчев човек. Тя беше слънцето“.

Убиха българка и двете й деца в Канада

Димова добавя, че Красимира е искала да се раздели с Кори, тъй като отношенията им станали силно обтегнати. „Тя рядко запознаваше приятелите си с него. Той беше обсебен от нея. Всякак се опитваше да се отърве от него, но той беше лудо влюбен. Надявам се тя и децата й да са на по-добро място.“

Бившият приятел на Красимира – Райън Фърз пък заяви, че Фен е ужасно ревнив: „Той ме заплаши преди няколко години, когато останахме приятели с нея. Връзката ни продължи 4 години, а двамата са заедно от 2016 г.“.

Той добавя: „Тя не беше в „здравословна“ връзка с него. Идваше във фитнеса, където и аз тренирам. Тя се опитваше да го напусне, защото той изневеряваше. Кори е насилник, винаги искаше да се бие.“ За последно Райън вижда Красимира на Деня на влюбените.

Top