Бивша проститутка иска пълна забрана за професията (СНИМКИ)

За това време Кет Ли (истинското ѝ име е Зейнеб Алхатиб) се наложило да преживее много. Този бизнес не щади никого. Тя постоянно се чувствала в опасност, била самотна, започнала да пие. С лошото отношение се сблъскала още в детството. В училище момичетата я тормозели заради расова омраза – двете близначки са арабки наполовина. Най-смешното и тъжното е, че същите хулигани по-късно започнали да ползват услугите им. През леглото на жрицата преминали повече от милион мъже (по нейните думи). Клиентите си компаньонката дори разделяла на групи.

„Предполагам, че съм имала около милион клиенти. Разделях ги на два типа. Едните искаха приятелско отношение, да се държа като тяхно гадже. А другите искаха да ме влачат за косите и да плюят в лицето ми“, споделя Кет.

Дошъл обаче денят, в който жрицата решила да се пенсионира.

Тя престанала да се занимава с проституция, започнала да работи в бар и да се занимава с благотворителност. Твърди, че ѝ харесва да помага на хората. Наистина, ако преди е получавала по 200 долара на час, сега взема не повече от 10. И клиентите също са различни. Може би затова тя все още участва във видео секс чатове.

Но сега Кет, която се занимава с проституция около 15 години, предлага тази професия да бъде забранена. В Англия с нея може да се занимаваш легално. Според жрицата много попадат в индустрията заради това, че са нямат избор, а не бива да бъде така.

„Мисля, че забраната на проституцията ще е нещо добро. Много хора попадат в бизнеса заради наркотици или защото нямат къде да живеят. Но има и по-добри варианти“, категорична е Кет Ли.

Източник: Life.ru
Превод: DCNEWS

1 2

Подобни статии

Top