Бившата на Фики инвестира в нов бюст (СНИМКИ)

С чисто ново деколте се фука бившата любов на Фики Стораро

Фолк певицата Джулия, която бе луда по наследника на Тони Стораро запали мрежата с напращяло деколте, пише novini.bg.

Досега Джулия разкриваше в клиповете си стегнато тяло, тъй като е маниачка на фитнес тематика. Голям проблем за нея бе малката пазва, а фолк почитателите обичат да гледат щедри деколтета.

В желанието си да стане по-популярна, Джулия инвестира солидни средства в бюста си и вече е с няколко размера на сутиена по-впечатляваща. Засега мадамата се ограничава само със снимки, но огромната придобивка вероятно ще „дефилира“ скоро в някой неин клип.

Джулия стана известна като гадже на Фики, когато той изгряваше на музикалната сцена. Лично с негово съдействие тя стана част от музикална компания „Пайнер“. Певческата ú кариера започна слабичко, но постепенно започна да прави хитове и се наложи.

След като Фики я заряза, за да се ожени за Гюлджан, Джулия доста страда. Изпълнителката прие тежко раздялата им, като и до днес избягва да се засича с него, дори по служебни срещи.

„Джулия беше лудо влюбена във Фики. Обожаваше го, но той реши да я разкара. Тя не можеше да повярва, че голямата ú любов я е изоставила. Депресира се и реши да вложи всичките си сили в музиката. Стана работохоличка и в момента е успешна изпълнителка”, коментират близки до съдбата на изпълнителката.

Джулия дълго време твърдеше, че няма нов мъж до себе си и предпочита да е сама.

В публичното пространство упорито обикалят слуховете, че има до себе си заможен и доста възрастен мъж, който я подкрепя. Двамата обаче се разбрали да пазят в тайна връзката си.

Подобни статии

Top