Бивше гадже преби наследница на милиони с маслен радиатор

Момичето е в болница с тежки травми

25-годишна наследница на милиони, внучка на един от основателите на огромната строителна империя Berkeley Homes в Англия Клоуи Пидгли бе пребита от бившето си гадже с маслен радиатор. Момичето, което живее в лондонския квартал Кенсингтън, било прието в болница с тежки травми от нападението.

Тя се срещала с нападателя четири месеца, но след това решила да прекрати връзката си с него, пише Daily Mail, цитиран от Life.ru.

Клоуи била вкъщи, когато чула странни звуци. Момичето отишло в спалнята, за да види какво става. Там било бившето й гадже Антонио Джанкарло Киянка, който влязъл незаконно в жилището. Той я ударил няколко пъти с масления радиатор, а след това продължил да я пребива с юмруци. Жертвата се опитала да избяга, но нападателят тръшнал вратата, в резултат на което счупил пръстите на момичето.

Майката съобщила в полицията

Майката на Клоуи – 53-годишната Денис Хюит, разказва, че дъщеря й успяла да я набере по телефона по време на нападението. Тя слушала воплите на детето си и заплахите на престъпника, който обещал да се върне при Клоуи с киселина. Денис веднага позвънила в полицията.

Момичето било откарано в болница, където в момента се възстановява от травмите. По думите на лекарите, раните й не са опасни за живота. Но младата жена се страхува, че бившият й възлюбен ще осъществи заплахите срещу нея, въпреки че след това той й изпратил съобщение с извиненията си. Полицията все още не е успяла да задържи Антонио.

Дядото на момичето Тони Пидгли е известен милионер и един от основателите на старата и много успешна компания Berkeley Homes. Състоянието му се оценя на 407 млн. долара. Наскоро той направи на внучките си Клоуи и Шантал „малки“ подаръчета – връчи на всяка по 1,3 млн. долара.

Превод: DCNEWS

Подобни статии

Top