Бизнесът затвори Асеновградско шосе, собственици на фирми протестираха заради локалите(СНИМКИ И ВИДЕО)

Десетки собственици на фирми  излязоха на мирен протест и затвориха за кратко едното платно на пътя Асеновград -Пловдив.

Собственици на сервизи, автомивки, бензиностанции и халета, които работят между квартал Долни воден и Асеновград изразиха недоволството си срещу начина, по който са изградени локалите на пътя за Пловдив.

В исканията си хората са посочили пет точки, като първата от тях е локалните платна да слязат на нивото на имотите. Те настояват още да се разкрият шахтите и да се спазват поетите обещания от предната власт, според които трябва да се помага на местния бизнес, а на практика това не се случва.

Те настояват да се преразгледа проектът и да се търси решение заради усложненията около платната. Новите локали затварят реално съществуващи улици, които водят до имотите на хората.

Проектът погълна милиони и вместо да спомогне за развитието на бизнеса в района,  ни обрича на фалит, категочни са протестиращите.

Хората са категорични, че няма да спрат до тук и ако не бъдат чути, ще последват още действия. Те  ще настояват за среща и с  областния управител на Пловдив Ангел Стоев.

 

 

 

Подобни статии

Top