Благодарна пациентка с топли думи към Първа кардиология на УМБАЛ „Пловдив“

Доказан професионализъм в разгара на епидемия

Пациентка на Първо инванзивно кардиологично отделение в УМБАЛ „Пловдив“ изпрати благодарствено писмо до ръководството на болницата. Жената е лекувана там в разгара на епидемията.

Искам да изразя и изключителната си благодарност към екипа и по-специално на д-р Лъчезар Павлов, д-р Ценко Цветковски и д-р Живко Данчев за високото им професионално отношение по време на престоя ми в кардиологичното отделение и за извършената ми манипулация коронарография„, пише Елка Хатибова до изпълнителния директор д-р Динчо Генев.

Жената изтъква, че работата в условията на пандемия е трудна за всички лекари и точно затова се чувства късметлийка, защото е попаднала на екип от професионалисти. Те не само се грижат за здравето на пациентите, но ги успокояват и им вдъхват надежда, че ще бъдат излекувани.

Точно в такива моменти се разбира кои лекари са призвани да бъдат такива. Благодарна съм за всичко и се радвам, че в  моя град Пловдив има толкова добри и човечни лекари. Оставам с най-топли чувства и им пожелавам ДА БЪДАТ ЗДРАВИ, за да продължават да изпълняват служебните си задължения и да помагат на хората„, завършва благодарната пациентка.

Подобни статии

Top