Благотворителният концерт „Българската Коледа“ ще бъде излъчен днес

Концертът ще започне в 20.00 часа в ефира на bTV и Българското национално радио

Днес – 25 декември, ще бъде излъчен традиционният благотворителен спектакъл „Българската Коледа“ под патронажа на президента Румен Радев и неговата съпруга Десислава Радева. Концертът ще започне в 20.00 часа в ефира на bTV и Българското национално радио.

Изявени български артисти, музиканти, спортисти, журналисти и общественици ще подкрепят с участието си благотворителната инициатива в помощ на децата в беда. Тази година 19-ото издание на „Българската Коледа“ е посветено на децата, нуждаещи се от спешна помощ и интензивно лечение.

Тази година в благотворителния концерт на сцената на Народния театър „Иван Вазов“ се включват обичани български музиканти, сред които Графа, Веско Ешкенази, БТР, Любо Киров, Белослава, Дони и Нети, „Фондацията“, Тони Димитрова, Росица Кирилова и група „Жестим“, Дара Екимова и Никола Тодоров. Участие ще вземат и детска вокална група „Бон-Бон“, възпитаници на „Voice Academy“, българските участници в детската Евровизия Денислава Димитрова и Мартин Стоянов, детска вокална група „Нови гласове“ от Търговище, Национално училище за танцово изкуство и учениците от Първа английска гимназия.

От сцената послания ще отправят известни журналисти, спортисти, медици, общественици. Деца, подкрепени от „Българската Коледа“, ще разкажат за своите усилия и мечти.

Концертът се реализира от екипа на „Дрийм Тийм Груп”. Водещи на тазгодишното издание на спектакъла ще са актьорите Павел Иванов и малката Ая Алексиева. Зрителите могат да подкрепят каузата с изпращане на текстово съобщение на номер 1117.

Подобни статии

Top