Благотворителност в подкрепа на градския стадион в Асеновград

Спортните артикули вече са публикувани на страницата на Общинския младежки съвет

Младежите от Общинския младежки съвет официално дадоха старт на втората от поредицата инициативи за възстановяване на градския стадион „Шипка“ в Асеновград и за подпомагане на тренировъчния процес на ФК „Асеновец“  в града. След като тази неделя те организираха футболен турнир, на който беше събрана сумата от 1400 лева,  каузата продължава с благотворителен търг. Запалянковците могат да получат тениска на националния отбор от Кристиян Малинов, както и картичка с автограф на големия футболист на ЦСКА.

С Кристиян младите хора се свързали още в началото на годината, когато страната ни беше далеч от пандемията от коронавириса. Футболистът веднага откликнал на поканата, като изпратил тениската, с която е играл по време на срещата между отборите на  България и Чехия. Към колета имало и 8 картички с автограф.

Спортните артикули вече са публикувани на страницата на Общинския младежки съвет във фейсбук, а първите участници вече обявиха своите залози.

Наддаването ще продължи до края на тази седмица, а средствата ще бъдат дарени в помощ за закупуване на необходими спортни артикули за нормално провеждане на тренировките на школата на ФК „Асеновец“.

За да има прозрачност инициативата, теньорите на отбора ще публикуват информациия за всяка една закупена стока и похарччените за нея средства.

Надяваме се да се включат хора, които са готови да покажат, че когато каузата си струва- всичко е възможно!, коментират от младежкия съвет.

 

 

 

Подобни статии

Top