Близки на мъртвата Красимира разказват за постоянни скандали между нея и мъжа й

Самоубила ли се е младата жена или е жертва на престъпление?

Красимира Куковска, която бе намерена мъртва днес в дома си в пловдивското село Бегово, е била тормозена от мъжа си и не е живеела с него добре. Преди дни тя му е поставила ултиматум да се изнесе от къщата. В понеделник той си събрал багажа и си тръгнал.

Имало е постоянни скандали между откритата днес мъртва 21-годишна майка на две невръстни деца и бащата на децата й Любомир Петров. Това разказа пред БЛИЦ много близка роднина на момичето, което е споделяло всичко с нея.

Последно снощи двете жени са си писали по месинджър, Красимира е изпратила снимка на чат, от който става ясно, че Любомир си е писал с друго момиче и му е определял среща. Не е показала с нещо да е притеснена. Казала, че гони мъжа си в името на децата си.

Млада жена е намерена простреляна в сърцето в Пловдивско

Всекидневните скандали в дома на младата двойка били за това, че Любомир не искал да работи и отказвал да го прави. Бил прахосник. Пилеел безбожни суми пари, за супер луксозни коли, за ненужни ремонти в дома им, за заведения, за дрехи и всякакви глезотии. Сумите били толкова мащабни,че Красимира споделяла с леля си, че Любомир скоро ще я докара до просешка тояга, ще похарчи всичко, останено от бащата на момичето и всичко, което тя изкарва.

Преди половин година, когато бащата на Красимира – Делко Куковски починал, младата жена поела всичкия му бизнес на крехките си рамене. Справяла се с над 2000 декара земя, на която гледали слънчоглед, жито, рози. Фирмата имала доста работници, но вместо да помага на жена си в тежкия бизнес, Любомир само ходел до полето, навиквал и обиждал трактористите и останалите работници, прибирал се и лягал да спи.

1 2

Подобни статии

Top