Близки на починал поръчаха странен надпис върху урната му (СНИМКИ)

„Много обичаше гърди“, заявили близките на починалия.

Чувството за хумор на някои хора е толкова силно, че не ги напуска и на прага на смъртта“, пише Life.ru. Като доказателство служат нестандартните епитафии, които може да се видят на паметниците на починалите. Но понякога подобни надписи измислят и роднините. Какво може да произлезе от това, вижте!

Тези дни в социалната мрежа Reddit се появи пост от служител на погребално бюро, който за няколко часа събра повече от 92 хиляди лайка и около три хиляди коментара. Работникът от погребалната агенция сподели случай от трудовото си ежедневие, а хората от този бизнес винаги разказват много любопини истории и притежават нестандартно чувство за хумор.

„Работя в погребалния бизнес. Днес едно семейство поръча погребална урна, и казаха: „Той много обичаше цици. Може ли просто да нарисувате две гърди и нищо повече?“.

Но се намерили скептици, които предположили, че погребалният агент просто се е пошегувал. С което го провокирали да добави потвърждение: той пуснал скиците, между които избирали клиентите.

„Пуснах урната с гърдите вчера и много хора казаха, че това е фалшива новина. С този пост искам да докажа, че поръчка наистина има – клиентите избираха между три варианта“, пише потребителят.

Интересното е, че знаменитостите също обичали да се шегуват по подобен начин. Например, американският актьор и комик Мел Бланк. С неговия глас са говорили Бъкс Бъни, прасето Порки и други анимационни персонажи. А на надгробния му камък той помолил да напишат фразата, с която завършвали многобройните анимационни филми: That’s All Folks („Това е всичко, приятели“)!

Снимки: социални мрежи
Превод: DCNEWS

Подобни статии

Top