Близо 3 500 лв. събраха учениците от Търговската за свои връстници (СНИМКИ)

Концертът се проведе под мотото „Деца помагат на деца”

3 464 лева бяха събрани на благотворителния концерт, който се проведе в двора на Националната търговска гимназия. Той се проведе под мотото „Деца помагат на деца”, съобщи Влада Парфенова, която подпомогна организацията на благотворителното събитие, подкрепено от кмета Иван Тотев.  Той заедно със служителите на общината дариха лични средства за каузата.

Инициатор на благотворителният търг е Анастасия-Мария Тучева, а организаторите на проявата са Николай Николов, Катя Кривчева, Мишел Вангелова, Андреа Загорчева, Петя Йорданова и Елена Петрова от гимназията.

Браво! Търговската с голям концерт в подкрепа на нуждаещи се съученици

Предварително за благотворителния тьрг бяха продадени картина на Ангел Пачаманов, представляван от Арт-галерия Торос Торосян за 500 лева от млада бизнес дама, която пожела да остане анонимна. Картините на певица Весела Бонева и младия талант Венета Павлова бяха закупени от Лилия Ангелова, реалити звезда и нейните родители Юри и Розалина Ангелови за обща сума 500 лева.

С футболна топка на Локо-Пловдив с автографи на целия отбор се сдоби бизнесмена Георги Димитров – Управител на Агенция за недвижими имоти „Ремакс”-Пловдив. Той брои 100 лева. Председателят на ДПС в Пловдив Али Байрам пък плати 120 лева за футболна топка с параф на отбора Ботев-Пловдив.

Фланелка с личен автограф на двукратният олимпийски шампион по кану каяк Николай Бухалов за 150 лева бе закупен от бизнесменът Стойчо Ангелов, собственикът на печатница «Стико 90». Георги Тенев, собственик на хотел «Царска баня» закупи диск с автограф на певица Мария Илиева за сума от 200 лева. Очила на певица Диона за 90 лева отидоха при анонимен купувач. Пловдивска фирма с управители Ирен Кирилова и Ивелин Базов закупиха за 150 лева книга с автографа на Криско, бандала на изпълнителя V:RGO и тениска на група Скандау. Останалите средства бяха събрани от продадени билетиза благотворителния концерт и дарителска кутия.

1 2

Подобни статии

Top