Близо 30 000 потребители оцениха 160 продукта на мегаизложението АГРА, ВИНАРИЯ, ФУДТЕХ - DC news

Близо 30 000 потребители оцениха 160 продукта на мегаизложението АГРА, ВИНАРИЯ, ФУДТЕХ

Конкурсът „Изборът на потребителите“ премина при изключителна конкуренция

„Изборът на потребителя“ е инициатива на Международен панаир Пловдив за смелия, за дръзкия и открит предприемачески дух, който търси директна обратна връзка с потребителя“. Това каза главният директор на Панаира доц. д-р Иван Соколов на официалната церемония по награждаване на участниците в конкурса, който се проведе в рамките на международните изложби ВИНАРИЯ, ФУДТЕХ и ВКУСОВЕ ОТ ИТАЛИЯ 2022.

Тази година състезанието бе изключително оспорвано, което потвърждават близките оценки на състезаващите се продукти. Близо 30 000 посетители в Града на виното и деликатесите дегустираха продуктите и оцениха техните вкусови качества. Експертите от Университета по хранителни технологии – партньор в провеждането на конкурса, отчетоха много близките резултати, което е белег за силна конкуренция, стана ясно от думите доц. Соколов. Той благодари на всички изложители, поздрави отличените в конкурса фирми и връчи специален приз на г-жа Лоридана Морели за организацията на изложбата ВКУСОВЕ ОТ ИТАЛИЯ 2022.

В конкурса „Изборът на потребителя“ се включиха 160 продукта, разпределени в пет категории.

Най-голямото разнообразие бе регистрирано в раздела за консервирани храни с подсекции: тахани, растителни масла, сладка, мармалади и захарни изделия, лютеници, сосове и разядки.

1 2 3

Подобни статии

Top