БМВ си дава среща в Пловдив (СНИМКИ)

19-ти Национален БМВ Събор ще зарадва хиляди фенове на марката

19-ти Национален БМВ Събор ще зарадва хиляди фенове на марката в Пловдив. Организаторите от БМВ Клуб България са подготвили същински празник на сетивата с най-новите модели, прецизно реставрирани и специално тунинговани машини.

Хиляди автомобили се събират днес в площите на Международния панаир, програмата е интересна, ще има много забавни игри. Предстоят вълнуващи конкурси, всевъзможни атракции и изненади. По традиция водещ на събитието ще бъде Владимир Миронов – DJ Monkey. А заедно с партньорите и изложителите, посетителите на събитието ще се докоснат до всичко ново в услугите и продуктите, за да поддържат своите любими коли във възможно най-перфектно състояние.

Усложнената ситуация с Covid-19 забави, но не отмени най-очакваното събитие в автомобилните среди. Въпреки множеството трудности, организаторите от БМВ Клуб България направиха всичко по силите си, за да го осъществят и да гарантират, че ще се проведе в унисон с актуалните противоепидемични мерки. Като дълбока благодарност към своите членове и тяхната подкрепа през тази година, БМВ Клуб България им осигурява безплатен вход на събитието. Всички останали ще могат да закупят билети предварително или на място.

Снимки: Организаторите

Подобни статии

Top