Боб Аръм: Антъни Джошуа има стъклена брадичка! (ВИДЕО)

Промоутърът е убеден, че Кубрат Пулев ще се възползва от това и ще нокаутира британеца

Боб Аръм продължава да е убеден, че боецът му Кубрат Пулев ще нокаутира Антъни Джошуа на 20 юни, след което ще продължи напред, за да се бие с победителя в от третата битка на Тайсън Фюри срещу Дионтей Уайлдър. Аръм споделя, че е бил промоутър на Анди Руис в по-голямата част от неговата кариера и мексиканеца не се славил с нокаутираща сила, пише mma.bg.

Боб смята, че Джошуа има много „стъклена“ брадичка и Кобрата ще успее да се възползва от това и ще го нокаутира. Все още не се знае дали битката ще се състои и Аръм споделя, че чакат становище от комисиите в бокса, които от своя страна чакат от властите. Битката между тях е насрочена за 20 юни в Лондон, но най-вероятно ще бъде просрочена с няколко месеца. Ето какво сподели Аръм за срещата:

„Джошуа няма брадичка. Познавах Анди Руис преди първия му двубой с Джошуа. Всеки от двубоите на Руис, с изключение на предишния му с Димитренко, беше промотиран от нас. Значи ние сме експерти стане ли въпрос за Анди Руис. Знаем колко е добър, какво му липсва, знаем, че има бързи ръце, доста добра брадичка, но не е нокаутьор. Повярвайте ми, вижте неговата статистика.

Той води борба с много шунка и бургери и не можеше да ги нокаутира. Фактът, че той нокаутира Джошуа по начина, по който го направи ми показва, че брадичката на Джошуа е много, много съмнителна. Ако сравните Руис с Пулев, то Пулев е много по-добър боец от Анди. Ето защо това, което казах, е че ако Руис може да нокаутира Джошуа, тогава Пулев има още по-голям шанс да го нокаутира.

Не се и съмнявам, че Джошуа и Хърн ще искат да организират битка с Фюри. Има и други бойци, които са замесени. Трябва да видим дали битката между него и Джошуа ще се получи. Хърн е човек, който говори прекалено много. Комисиите в бокса нямат идея кога ще може да започнем. Нямаме идея какво ще стане и ще трябва да чакаме становище от комисиите“.

Подобни статии

Top