Боб Аръм изригна срещу Джени Суши (ВИДЕО)

Промоутърът на Кубрат Пулев обвини журналистката в „*урвенско поведение“, а адвокатката й, че „рови в л*йната“

Една от най-значимите фигури в света на бокса в последните 50 години -Боб Аръм, изригна по отношение на скандала с Кубрат Пулев и Джени Суши. Легендарният промоутър най-накрая коментира открито целувката на Кобрата с репортерката, която доведе до отнемане на лиценза на българина в Калифорния.

„Едно момиче (Джени Суши) кандидатства за акредитация за двубоя му в Калифорния (срещу Богдан Дину), но ние й отказахме. После го направи отново, представяйки се, че работи в някакъв малък вестник в Лас Вегас, който никой не е чел. Преценихме, че е много упорита и заслужава акредитация.

По време на лагера на Кубрат тя се държеше горе-долу като нещо като негово гадже. След това тази жена идва да интервюира Пулев… Тя го пита кога ще се бие за титла, защото вярва, че той ще победи Антъни Джошуа, който беше шампионът по това време. И той я прегърна и я целуна. Това стана много популярно в интернет и някак си тази жена с адвокатката си подадоха жалба в комисията на Калифорния.

Адвокатката й „рови в л*йната“. Комисията на Калифорния реши да отнеме лиценза на този човек за шест месеца и му насрочи курс за обучение против сексуален тормоз! Не е ли това пълна лудост? Във вторник имахме цял симпозиум с хора от комисията, които да обясняват на този беден българин какво е сексуален тормоз, а той не е направил нищо лошо! Това за мен наистина е скандално“, изригна Аръм.

87-годишният мениджър обвини Суши в леко поведение.

„Има клипчета на тази жена как танцува в скута на хора от екипа на Пулев след двубоя му! Луди ли са тези хора?! И когато им ги показах и натъртих на тези клипчета пред комисията, те ми отговориха, че няма да толерират да обвинявам жена в к*рвенско поведение. Какво изобщо означава това?!

Имало термин – „slut shaming“, значи аз съм я наричал к*рва и това извинявало поведението й. Не знам, аз съм стар човек вече и не разбирам тези простотии, но знам какво е сексуален тормоз. Наистина знам какво е и това не беше сексуален тормоз. Светът, в който живеем, е полудял. Лудост е, не позволяват на хората да живеят“, каза още Аръм пред онлайн видеоплатформата iFLTV, цитиран от „Тема спорт”.

Подобни статии

Top