Боб Аръм: Новината за битката между Джошуа и Фюри е фалшива!

Няма подписан договор, няма и да има, защото Пулев ще нокаутира AJ, за пореден път заяви легендарният промоутър

Легендарният промоутър на Кубрат Пулев – Боб Аръм, обяви новината за договорка между Антъни Джошуа и Тайсън Фюри за мач помежду им догодина като фалшива новина. 88-годишният агент, който държи правата на Кобрата и Краля на циганите, отрече да има подписан договор между двамата световни шампиони, съобщава sportal.bg.

Вместо това, американецът за пореден път даде да се разбере, че Пулев ще нокаутира носителя на поясите на WBA, WBO, IBF и IBO, когато двамата се срещнат.

“Никога не съм гледал на тази новина като на реална, а по-скоро фалшива. Джошуа има мач преди това – срещу моя човек Кубрат Пулев, който е много корав българин. А Тайсън ще направи трети двубой с Уайлдър, който също не е лесен мач. Така че първо да минат тези срещи и после може да говорим за договори или за каквото и да е.

Не разбирам как Джошуа може да се счита за сигурен за двубой с Фюри, предвид, че неговата брадичка е стъклена. Той ще бъде нокаутиран от Пулев, на база това, което видях от мачовете му с Анди Руис.

Дали Джошуа е слаб? Не, в никакъв случай. Но Руис не можа да нокаутира когото и да е, а го направи срещу него. Това означава, че брадичката на Антъни е стъклена и Кубрат ще докаже твърдението ми”, отсече Аръм.

В същото време световният шампион на WBC Тайсън Фюри отсвири Кубрат Пулев в неговия своебразен Топ 5 на настоящите боксьори в тежка категория. Краля на циганите постави себе си на върха, следван от Дионтей Уайлдър и Антъни Джошуа.

В петицата влизат още бившият вече шампион на всички версии в полутежка категория Александър Усик, който премина в по-горната категория, и Дилиън Уайт. Британецът е претендент №1 на WBC и трябва да получи мач с Фюри догодина.

Подобни статии

Top