Боби Михайлов: Бербатов е фабрика за фалшиви новини (ВИДЕО)

Йордан Лечков: Липсва ни класа, Михайлов е вписан като президент

„Тъжно е, че човек като Димитър Бербатов, който има заслужено място в историята на българския футбол, се е превърнал във фабрика за производство на фалшиви новини, лъжи и манипулации. Воден от една-единствена цел – да седне на президентския стол на БФС. При това след като загуби на извънредния Конгрес“, написа президентът на БФС Борислав Михайлов на страницата си във Фейсбук.

„Вместо да влага толкова много енергия и усилия в създаването и тиражирането на неистини, може да насочи всичките си възможности в градивна посока. Например да помисли и заедно с екипа си да кажат с какво биха могли да помогнат на българския футбол. Защото за доброто на българския футбол може да работи всеки по всякакъв начин от всяка позиция. Стига да има желание и да може.

Бербатов очевидно има огромно желание. Очаквам да покаже, че наистина иска да работи за българския футбол, а не му е самоцел президентският пост на БФС.

Защото с действията си до момента, той не помага на българския футбол.

Тиражирането на „новини“ за проверки от икономическа полиция и Прокуратурата, за не подадени навреме документи на БФС, за отказ на Софийски градски съд да впише решенията, взети на извънредния Конгрес, имат само една цел – да вредят на българския футбол.

Истината и фактите по тези теми коментира днес изпълнителният директор на БФС Борислав Попов“, допълни Михайлов.

Вицепрезидентът на БФС Йордан Лечков потвърди, че в родния национален отбор има очевидна липса на класа, която пречи срещу отбори от калибъра на Швейцария, за която той се изказа доста ласкаво.

Лечков подчерта, че Борислав Михайлов е вписан като президент на БФС и че не вижда какво повече може да коментира по темата.

„Няма да ви изненадам с това, което ще ви кажа. Липсва класа при нашите момчета. Това трябва да го потвърдя. Те играят в големи отбори, а нашите в българското първенство. Швейцария е доста добър отбор и не е случайно, че се класираха директно.

„Не бих си позволил да говоря от името на всички. На този етап не се коментира темата около Ясен Петров“.

„Екипът на Бербатов искаше извънреден конгрес. Сега те атакуват това, което те искаха. Към днешна дата не виждам какво повече може да се коментира по тази тема. Не е отказано вписването. Това е част от процедурата. Борислав Михайлов е вписан като президент. Ние не говорим за футбол, а за съдийски решения. Това пречи на футбола“, заяви Йордан Лечков.

Подобни статии

Top