Боби Михайлов отличи кмета на Раковски (СНИМКИ)

Увеличават субсидията за местните клубове в община Раковски

Президентът на Български футболен съюз (БФС) Борислав Михайлов и легендарният Емил Костадинов се срещнаха с футболните клубове от Пловдив и региона. На събитието присъстваха и представители на двата пловдивски гранда „Ботев“ и „Локомотив“.

Освен за ежегодната среща с клубовете, Боби Михайлов дойде в Пловдив, и за да награди кметове от региона за подпомагането и развитието на футбола.

Кметът на Раковски Павел Гуджеров бе един от малцината общински градоначалници, който бе удостоен с отличието.

Гуджеров получи  почетен плакет и благодарност за отличната работа и взаимодействие между БФС и община Раковски, за пълноценно партньорство в усилията за популяризиране и развитие на футбола в България.

Отличието беше връчено лично от президента на БФС Борислав Михайлов.

„Голямо удоволствие да видиш герой от златното поколение на `94 година. Още по-голямо удоволствие е той да те награди. Посвещавам наградата на всички футболни хора от община Раковски, както футболисти, така и  всички, които работят, за да го има футбола.“, коментира градоначалникът на Раковски.

От името на общината кметът на Раковски заяви, че и занапред ще помага и ще прави каквото е по силите му за развитието на цар футбол в региона.

В подкрепа на думите си, кметът  Гуджеров сподели, че за 2018 г. е увеличена субсидията за местните клубове.

Подобни статии

Top