Бодигард ще съди Марая Кери за секс тормоз

Бодигард ще съди Марая Кери за секс тормоз

Бившият бодигард на американската певица Марая Кери

иска да я съди за секстормоз и унижение на човешкото му достойнство. За това съобщава порталът TMZ, позовавайки се на самия телохранител, пише ТАСС.

По думите на гарда Майкъл Анело, Кери унижавала него и колегите му, наричайки ги нацисти, скинари и членове на Ку Клукс Клан, а специално него се опитвала да го тормози сексуално.

Анело дал пример със случай,

при който под предлог, че трябвало да пренесе багажа на певицата, тя го поканила в хотелската си стая и го посрещнала в „прозрачно неглиже“. Охранителят веднага тръгнал да излиза, но Кери не му позволила да го направи и настояла да ú помогне с куфарите.

Едва след това Анело успял да напусне стаята, като между него и поп звездата „нямало никакъв физически контакт“.

Според портала TMZ, Анело оглавява охранителната агенция,

наета да осигури безопасността на Марая Кери в периода от 2015 до 2017 година. В момента юристите на Кери водят преговори с представители на агенцията, за да постигнат извънсъдебно споразумение по повдигнатите срещу нея обвинения.

На Анело дори била предложена определена сума, но той решил, че не е достатъчна и заплашил, че ще даде ход на това „дело“.

47-годишната Марая Кери е една от най-успешните певици в историята на поп музиката. Албумите ú са продадени в общ тираж от над 200 млн. копия. Тя е носителка на огромно количество награди, сред които и пет „Грами“. През 1998 година Кери бе призната за най-успешната певица на десетилетието. А през август 2015 година тя беше удостоена със собствена звезда на Алеята на славата в Холивуд.

Снимки: www.tmz.com
Превод: DCNEWS

Подобни статии

Top