Богат на събития февруари в Младежки център Пловдив

Образователният екип на центъра продължава активно с нови вълнуващи онлайн събития и през февруари.

Днес – 6-ти и утре – 7-ми февруари, ще се проведе „Как да направим обученията ангажиращи и вдъхновяващи?“, насочено към преподаватели, педагогически съветници, директори, социални работници и всички, които работят с деца и младежи.

Международният ден за безопасен интернет ще бъде отбелязан на 9-ти февруари със забавно видео, акцентиращо на защитата на личата информация на подрастващите.

Какъв е светът на емоциите и как да открием баланса в тях ще разберат младежите от 15 г. до 29 г. на събитието на 12-ти февруари.

Стартиралата през януари поредица “Творческо ателие за личностно развитие” продължава на 14-ти и 21-ви февруари.

Младежите ще се отправят на виртуални пътешествия из стари и нови земи с лабиринти и загадки, криещи в себе си съкровища и предизвикателства с новата поредица „Паспорт от приключения“. Тя стартира на 14-ти февруари.

На 19-ти февруари те ще се потопят в „Скритата магия на храната“ с шеф-готвач, който ще разкрие защо е най-важно да се готви с любов.

И този месец не пропускайте традиционните: обучителна програма „Млад икономист“, поредицата „Добродетелите в нас” и месечното заседание на Ученическите съвети на град Пловдив.

Всички събитя се провеждат онлайн и са безплатни. Изискват задължителна регистрация, достъпна във всяко събитие на фейсбук страницата на Младежки център Пловдив: https://www.facebook.com/YouthCentrePlovdiv

Подобни статии

Top