Богдан Дину поиска служебна победа над Кобрата! (ВИДЕО)

Палавата Джени Суши пусна видео, на което танцува с друга жена, нейната колежка Хелън Йи се оплака от тормоз заради приликата им

Кубрат Пулев записа най-драматичната победа в своята боксова кариера, но оттогава насетне е засипан с проблеми.

Голямата тема около него е целувката, заради която репортерката Джени Суши реши да го съди за сексуален тормоз и която доведе до поне временното му отстраняване от Калифорнийската атлетическа комисия.

Сега пък става ясно, че Пулев още не може да бъде 100% сигурен в победата си на ринга над Богдан Дину. Причината е, че румънецът обжалва резултата пред същата тази Калифорнийска атлетическа комисия.

Причината е случилото се в седмия рунд, в който след два нокдауна дойде и нокаутът. Жалбата на Дину е заради нечистия удар, който получи в гърба, след първия нокдаун.

Тогава действително ситуацията бе драматична, тъй като съществуваше вариант, при който Дину да обяви, че не е в състояние да продължи и Пулев да бъде дисквалифициран. Съдията на ринга Раул Кайс-младши даде пет минути за възстановяване на Дину, както и наказателна точка на Кобрата, но решението му бе, че ударът е бил неволен. Така той обяви на съдиите на масата, че ако Дину не може да продължи, то ще бъде взет резултатът по точки до този момент.

Именно в този момент румънецът изведнъж се съвзе и продължи двубоя, който Кобрата приключи малко след това.

Сега обаче румънецът и неговият екип са взели решение да опитат да използват ситуацията, за да обжалват крайния резултат в мача.

„След двубоя седнах с Дину и неговия екип и се свързахме с калифорнийската комисия, официално внесохме жалба и изискахме изслушване пред комисията на Калифорния“, обяви промоутърът на Дину Грег Коен.

Изпълнителният директор на комисията Анди Фостър потвърди, че жалбата ще бъде разглеждана на следващото заседание, което е насрочено за средата на май. На него ще бъде разискан и друг въпрос, свързан с Пулев – скандалът с Джени Суши. Заради него българинът ще трябва да говори пред комисията.

В същото време палавата репортерка публикува скандално видео в Инстаграм, на което играе „мръсни танци“ с друга жена. Начинът е същият, по който „обидената“ Джени Суши си въртеше дупето в скута на мъжете по време на купона на братя Пулеви.

„Искам да танцувам с някого“ и „Така го правим в Кали“ – това бяха посланията, написани от Суши.

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

This is how we do in Cali. #whatYOUeatDONTmakemeSHIT #la #jennysushe #kiss

Публикация, споделена от Jenny Sushe (@sushe.art) на

Друга американска репортерка, която също направи интурвю с Кубрат Пулев – Хелън Йи, пък се оплака, че хората я бъркат с Джени Суши и тя е била масово атакувана в социалните мрежи от фенове на българина. Тя обяви, че дори не е седяла близо до Кобрата, а интервюто е минало напълно нормално. Хелън заяви, че не познава Суши, като не одобри методите й на изнудване.

Подобни статии

Top