Богомил Грозев посрещна приятели за среща на Античния театър (СНИМКИ)

Ники Илиев побърза да се тагне

Ники Илиев на фона на пловдивския Античен театър е днешното фото изкушение от социалната мрежа. Актьорът и режисьор бе част от група лични гости на директора на ОИ „Старинен Пловдив“ Богомил Грозев, включваща още известните от малкия екран Николай Василковски, Ева Веселинова, Александър ДимовДани Ангелов и други.

Идеята ми е да се съберем; да ги разходя; да им покажа малко повече детайли, неща, които не са виждали и те да станат посланици на Стария град. Да се снимат, да се тагват, сподели домакинът.

По думите на Грозев той и колегите му, които също така са участници в инициативата „Успелите българи“, имат зад гърба си редица проведени кампании, лекции и срещи с ученици и когато мине екстремната ситуация с коронавируса, Общинският институт може да организира подобна среща с деца в архитектурно-историческия резерват.

Днешното начинание е част от новите идеи, които Богомил Грозев обяви, че ще опита да прокара. Припомняме също така, че Общински институт „Старинен Пловдив“ получи 145 000 лева на сесията в четвъртък, 53 000 лева от тях ще отидат за ремонт на Античния театър.

Подобни статии

Top