Болоня с интерес към Тодор Неделев

Френски вратар се натиска да пази в Ботев (Пловдив)

След пропадането на трансфера във Фенербахче заради финансовата криза в тима и привличането на „безплатния“ Жоазиньо, пред Тодор Неделев се отваря възможност за заиграе с екипа на Болоня в италианската Серия „А“, съобщава plovdivderby.com. Дали обаче ще се стигне до конкретна оферта от италианците и дали Неделев ще я приеме, за момента може само да се гадае.

Представители на италианския тим вече няколко пъти са посещавали мачове на Ботев (Пловдив) инкогнито, за да наблюдават на живо изявите на национала ни.

В същото време в Ботев (Пловдив) е пристигнал на проби френски вратар, допълва сайтът. Стражът е доведен от спортния директор на „канарчетата“ Адалберт Зафиров. Футболистът бил готов да играе почти без пари, тъй като бил в етап от кариерата си, в който иска да се докаже. Играчът идва на проби, а липсата на визитка не наклонява особено везните в негова полза.

Днес тренировки с „канарчетата“ трябва да поднови и Васил Шопов, който след като обяви, че желае да напусне бе пуснат за 2 дни до родния Плевен. Шефовете на „канарчетата“ обаче не са убедени, че ще пуснат Шопов да си тръгне по взаимно съгласие.

Също днес своя 2-годишен договор с „жълто-черните“ официално трябва да парафира и бразилският нападател Тайлон.

Подобни статии

Top