Бомба! Боби Михайлов се завръща начело на БФС! (ВИДЕО)

Ако Боби поиска да довърши мандата си, тогава Бербатов и Порточанов ще пият по една студена вода, обяви шефът на Славия Венци Стефанов

Президентът на Славия – Венцеслав Стефанов, направи шокиращо изявление. Според него Борислав Михайлов може да се завърне начело на БФС. Както е известно, в края на 2019 година легендарният вратар подаде оставка като президент на Българския футболен съюз, а изказването на Стефанов идва малко, след като бе официално обявено, че бизнесменът Петър Величков ще даде пресконференция утре относно предстоящия Конгрес на БФС.

„Да не слагат тигана на котлона преди да са хванали рибата! Възможно е Боби Михайлов да се завърне на сцената, въобще не изключвам такъв вариант. Между другото, на онова заседание Лечков каза, че нито той, нито Боби си подават оставките. И аз питам – какво ще стане, ако Боби се яви на 25 юни и обяви на конгреса, че оттегля оставката си и иска да завърши своя мандат, който е до 2022 година? Тогава и Бербатов, и Порточанов ще пият по един чай и толкова. Кога се чух последно с Боби ли? Преди около две седмици. Възможно е въобще да не се стигне до избор на нов президент, ако Боби поиска да довърши мандата си“, заяви Стефанов пред sportal.bg.

„Освен това Бербатов къде е тръгнал? Той е един дезертьор. Голям футболист беше, но човек, който се е отказал от националния отбор, не може да има уважението на хората, в т.ч. и моето. Единият се отказа от България, а другият, говоря за Петър Величков, не е слушал песента на Емил Димитров „Ако си дал“. Да се кандидатира Бойко Борисов, да погледна сериозно на кандидатурата. А то – Бербатов и Петър Величков. Не е сериозно. Митко дезертира от националния отбор, разсърди се, а Величков не е дал нищо във футбола. Гриша Ганчев, Кирил Домусчиев, Стойне Манолов, Христо Крушарски и т.н. – това са хора, които са дали!“

„Порточанов също нищо не е дал. Цял живот е в яслата и само прибира. С „Нефтохим“-а зад гърба е лесно. Аз ако имах „Нефтохим“ зад гърба ми, Славия щеше да играе поне един финал в европейските клубни турнири. Казвам го! Това са много пари. Всички директори в Нефтохимик взимаха по 150% премии. Знаем и какво правеше с пистолетите. Уважавам Христо като човек, с когото се познавам отдавна, но когато тръгне да говори, че той ще оправи футбола и ще измете всички, вече нещата придобиват друг нюанс. Не мога да бъда лицемерен. Какво ще оправи той? Неговите „апостоли“, дето обикалят, са все бивши съдии, повечето изхвърлени за некадърност или корупция. Нито една от молбите, подадени от клубове, не е подписана на заседание на Управителния съвет. Това значи, че някой еднолично е взел решение, без да съгласува с Управителния съвет, без да има протокол, нищо. Да ме извинява Христо, но до юни могат да станат 680 клубовете, които го подкрепят“, каза Венцеслав Стефанов.

Подобни статии

Top