BOND поръчват хумус със сметана, плодове и много чай, преди концерта си в Пловдив на 27 март

Спектакълът, посветен на 20- годишният юбилей на секси музикантките включва най-доброто от творчеството им

Талантливите и красиви момичета от квартет BOND ще зарадват пловдивчани с впечатляващо шоу на 27 март в комплекс СИЛА. Те пристигат в Европейската столица на културата по покана на ZAPP Entertainment.

Спектакълът, посветен на 20-годишния юбилей на секси музикантките, включва най-доброто от творчеството им, както и няколко нови композиции. Те са известни с милиони продажби – 56 платинени и 15 златни диска в различни държави и многобройни турнета в препълнени зали.

BOND са красиви и магнетични.

Винаги в стилно сценично облекло и  с изящно присъствие. Дамите с ярък музикален и женски чар използват всяка свободна минута в турнетата си, за да опознаят съответното място.

При възможност планират да се поразходят из Пловдив. Техният афинитет е към куполни църкви и усещането за град с цялата му динамика.

От мениджмънта на квартета съобщиха, че в плейлистата им са включени творби, които ще покажат, че BOND са както уникални музиканти, така и невероятни автори на песни.

Всяка тяхна среща с публиката е не просто концерт, а е микс от звуци, ритъм, страст, съчетани с изключителната визия на четирите красиви и талантливи изпълнителки. Техните шоу програми пред публика в цял свят са винаги над час и половина.

1 2

Top