Борис Гиздаков е новият председател на УС на Сдружение „ПФК Ботев Пловдив“

Радослав Кошински и Михаил Манолов се оттеглиха, феновете започват радикални протести по казуса за стадион „Христо Ботев“

Борис Гиздаков е новият председател на Управителният съвет на Сдружение „ПФК Ботев Пловдив“. Това бе решено на Общо събрание, протекло онлайн и на място в х-л „Империал“ при спазване на действащите противоепидемиологични мерки и устава на организацията. УС направи отчет за дейността през изминалата година.

Радослав Кошински и Михаил Манолов вече не са част от ръководството на Сдружернието. На тяхно място са приети Даниел Аргилашки и Георги Влахинов.

Борис Гиздаков, Рангел Мутавчийски и Теодор Бочев са тримата, които остават и в новия Управителния съвет, с което се гарантира приемствеността на дейността.

Новият УС е в състав: Теодор Бочев, Рангел Мутафчийски, Борис Гиздаков, Георги Влакхинов и Даниел Аргилашки.

В точка „Разни“ е обсъден казуса за стадион „Христо Ботев“. Решено е „жълто-черните“ привърженици да са по-радикални в действията си, с което да покажат несъгласието си с някои процеси.

Феновете считат, че 25 милиона лева са достатъчни, за да може стадионъта да бъде построен изцяло покрит с козирка.

Обсъдена е и темата за 110-годишнината на клуба. Група от 8 души са натоварени с организацията на различните събития.

Архитект Петър Петров пък е обявил, че дарява безвъзмездно на Ботев проекта за парка, който е планиран за изграждане за 110 -годишнината.

Снимка: plovdiv24.bg

Подобни статии

Top