Борислав Инчев е новият зам.-кмет в община „Родопи“

Бившият кмет на пловдивския район „Южен“ сега поема ресор „Образование, социални дейности, младежки политики, култура и спорт“

Борислав Инчев е новият заместник-кмет в община „Родопи“, където поема ресор „Образование, социални дейности, младежки политики, култура и спорт“. Инчев е лидер на ВМРО в Пловдив, през миналия мандат бе кмет на район „Южен“.

Ще разчитам на знанията и уменията си, за да си върша работата, за която отговарям. Образованието е изключително важен ресор във всяка администрация. Радвам се съм част от екипа на Община „Родопи“, защото разсъждаваме в една и съща посока и виждаме едни и същи прекрасни перспективи за развитието на общината„, заяви при представянето си новият заместник-кмет.

Община „Родопи“ е една от най-бързо нарастващите общини в региона. Само за времето на извънредното положение до момента населението се е увеличило с над 3 хиляди души, 900 от тях само в село Марково. „С това нарастват и образователните проблеми в общината„, коментира кметът Павел Михайлов. „Борислав Инчев е изключително уважаван е от мен и се надявам да се впише добре в екипа ми. Ще се стремим заедно да направим така, че образованието да излезе водещ приоритет в моя мандат. Убеден съм, че това ще се случи„, каза още Михайлов.

Подобни статии

Top