Борислав Инчев: Няма да има наши лидери на издигането на Славчо Атанасов за кмет! (ВИДЕО)

Ще има ли или не коалиция между патриотичните формации под тепетата?

ВМРО-БНД не е давало съгласие за обща кандидатура с НФСБ за издигането на Славчо Атанасов за кмет на Пловдив. На обявената за медиите утре пресконференция за представянето на номинацията няма да присъства нито лидерът на ВМРО и вицепремиер Красимир Каракачанов, нито някой от заместниците му. Това съобщи председателят на ВМРО – Пловдив Борислав Инчев, който посочи, че е разговарял по темата с националното ръководство на партията.

Дали ВМРО ще подкрепи кандидатурата на Славчо Атанасов за кмет на Пловдив ще стане ясно, едва след среща с него и ако той приеме програмата на ВМРО за управлението на града, подчерта Инчев.

Той посочи, че до момента разговори с Атанасов не са провеждани, има само устна уговорка за насрочване на среща. Лошо е когато се първи опит комуникацията между коалиционни партньори да протича през медиите, това трябва да става в работен формат, коментира Борислав Инчев.

Що се отнася до изпратената по имейли покана до медиите за представянето утре на кандидатурата на Славчо Атанасов за кмет на Пловдив, Инчев обяви, че съобщението е изпратено от мейл, водещ към разширение на пощата на Славчо Атанасов.

ВМРО има готовност за самостоятелно участие в изборите, припомни лидерът на ВМРО-Пловдив.

Вижте повече във видеото:

Източник и снимка: Радио Пловдив

Подобни статии

Top