Борислав Крачанов: Трябва да сме горди с представянето си (ВИДЕО)

Ивелина Монова: Горда съм с отбора!

„Днес всички трябва да бъдем горди. Това, което показа отбора като игра и раздаване. Момичетата си повярваха, че могат да постигнат нещо повече срещу отбор като Фенербахче Опет (Истанбул). Днес стояхме по-добре за разлика от мача във Франция. Свършихме добра работа от първия мач до днес.

Мачът с Безие (Безие) ни беше и първи официален мач през сезона в Шампионска лига и го имаше притеснението. Успяхме да се представим добре, влезнахме по-освободени в мача и разхърнахме нашия потенциал. В четвъртия гейм се случиха по-леки топки за тях и това наклони частта в тяхна полза. Макар и да бяхме под напрежение ние се борихме докрай.

Надявам се следващият мач да спечелим два гейма, а след това да дойде и победата“, заяви старши-треньорът на Марица (Пловдив) Борислав Крачанов след двубоя срещу турския гранд Фенербахче Опет (Истанбул).

„Изключително горда съм с моя отбор и моят щаб. Излезнахме и стояхме една зад друга. Бяхме като отбор и се борихме за невъзможните топки. Повярвахме, че можем да постигнем нещо повече и бяхме на косъм от това. Аз съм максималист и ме е яд, че не успяхме да вземем поне точка. В четвъртия гейм след 20-а точка ни паднаха три леки топки, а срещу нас играе изключително класен съперник, който се възползва от това и спечели гейма. Доволна съм от емоцията, от себераздаването и че усещах всяка една зад мен и че може да ми помогне“, заяви пред volleymaritza.bg капитанът на Марица (Пловдив) Ивелина Монова.

Подобни статии

Top