Борисов край Пловдив: С право можем да кажем, че хората одобряват мащабните ремонти (ВИДЕО)

Ремонтът на Околовръстното край Пловдив се движи в график, каза премиерът

„След като завършихме първия лот на Околовръстното край Пловдив – към 3 км, сега работим на по други 6 километра – в участъка между кръстовищата на „Коматевско шосе“ и „Кукленско шосе“. Изцяло нова основа, фрезоване, разширяваме с по 50 см пътя, така че движат се в график“. – Това каза премиерът и лидер на ГЕРБ Бойко Борисов, който тази сутрин инспектира ремонта на Околовръстния път на Пловдив. Според изпълнителите ремонтът се движи в добро темпо и трасето трябва да е готово през месец май.

„С право можем да кажем, като първа политическа сила на изборите, че хората одобряват тези мащабни ремонти, строителство ново и всичко останало, което се прави в регионите. Доволен съм от темпа на работа, а хората ще бъдат още по-доволни след няколко дни“, добави Борисов.

Той посочи, че едното платно на магистрала „Тракия“ , в което беше катастрофата,  ще стане днес и движението по него ще бъде пуснато следобед, когато трафикът ще се  увеличи.

„Утре ще поправят повредения асфалт заради катастрофата и в другото платно“, каза  Борисов по повод реконструкцията на магистралата, след тежката катастрофа и възникналия след нея пожар преди дни.

Борисов инспектира и изграждането на локалните платна на Асеновградско шосе, които вече се асфалтират. Изградено е и осветление.

Подобни статии

Top