Борисов на 61 години, инспектира строежа на магистрала „Хемус“ (ВИДЕО)

Бойко Борисов

По традиция премиерът не празнува рождените си дни

Премиерът Бойко Борисов навършва днес на 61 години. Министър-председателят не празнува рождените си дни, а тази година той ще посрещне празника с екипа от Националния оперативен щаб, които му докладват за новите случаи на коронавирус още в 8 часа сутринта, съобщи Dnes.bg.

По традиция, министър-председателят ще отбележи празника работейки. Така, след срещата с Щаба, Борисов тръгна на проверка на строежа на магистрала „Хемус“ от Боаза до Плевен и Ловеч.

Публикувахте от Бойко Борисов в Петък, 12 юни 2020 г.

Публикувахте от Бойко Борисов в Петък, 12 юни 2020 г.

Честитките в профила на Борисов са много

Депутатът от ГЕРБ и бивш конституционен съдия Георги Марков побърза да е първи в честитките към Борисов и го направи с ден предварително, пише 24 часа. Той пусна във фейсбук клип на песента на Тина Търнър The Best и придружи със статус как зложелателите искат да бутнат ГЕРБ от власт и да ни върнат в 2013 г. да ни управляват победените. “Машините ще са дефектни, ръждясали, купени от ГЕРБ, заразени с чума и други подобни костинбродски лудости. Утре Бойко ще чукне 61г., желая му здраве и да изравни рекорда на Меркел и Орбан – 4-и мандат! Музикален поздрав за Бойко от Жоро Марков и Тина Търнър – The Вest! (от английски – най-добрият)”, написа Марков.

1 2

Подобни статии

Top