Борисов: Не може да дойда в Панаира и да кажа – Гергов да не е до мене!!

Премиерът откри 73-я пловдивски панаир

„Не вярвам да има такъв идиот в държавата, който да си мисли, че сме си затоплили отношенията с Георги Гергов!“ Това заяви в Пловдив премиерът Бойко Борисов. Той посочи, че Пловдивският панаир е традиционен, в него излагат огромно количество български компании и могат да бъдат видяни иновации от цял свят. И допълни, че фирмите търгуват именно на панаира и още оттук купуват това, което им е нужно.

„Наслушах се на такива глупости! Ние БСП сме ги поканили, едно единствено нещо е водено като преговори. Ето, Гергов е тук, да дойде да го потвърждава! Беше за председател на парламента. Защото щеше да е спокойно, добре, всички за тези шест месеца да сме по-задружни. Затова им го предложихме. Какви са тия работи – някой искал да купи някого? С кое? Отидохме и преговаряхме – ясно и публично. За коалиция никой не е говорил. Нито те са искали, нито ние сме искали.

Аз не съм го давал Пловдивския панаир! Преди мене е купен! Даже г-н Гергов си носи и политическата и партийната, и цялата отговорност.  Според мен ще е глупаво, няма да е европейско, да дойда в панаира и да кажа: Гергов да не е до мене! Или да не идва на откриването„, заяви Борисов. И призна: „Много пъти и това сме правили“. 

1 2 3 4

Подобни статии

Top