Борисов в Пловдив: Това е парламент, свързан само с постове, пари и власт - срам (ВИДЕО) - DC news

Борисов в Пловдив: Това е парламент, свързан само с постове, пари и власт – срам (ВИДЕО)

„Който сее ветрове, жъне бури“, заяви лидерът на ГЕРБ

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов отново разкритикува управлението. Според него  управляващите се занимавали само с разпределяне на властта вместо с реалните проблеми на държавата. Президентът Румен Радев също не беше пощаден от критиката.

„Тези трябва да стоят, докато заравнят всичко и всяка мисъл, че те са можели да бъдат нещо добро. Какво да му слушам на Радев? Той излизаше и викаше „Ако има като Киро и Асен повече, България  ще е на луната”. Той ги доведе, той ги инсталира и сега всячески се пази от Янев и другите, защото хората го сочат само него с пръст. Който сее ветрове, жъне бури”, заяви Борисов.

„Съжалявам, че владиката не беше в Народното събрание, за да види този срам с гласуването за изпращане на военна помощ за Украйна. Решение на парламента няма, има само разпределение на постове, пари и власт“, заяви още днес в Пловдив бившият премиер и лидер на ГЕРБ Бойко Борисов.

Той се появи под тепетата навръх Гергьовден и се срещна с Пловдивския митрополит Николай.

„Дотам го докарахме, че Христо Иванов да каже, че за Демократична България дали само постни дробчета, а другите изяли тлъстото месо. Хората нямат ток, няма газ, агнешкото месо гони 30 лева, а управляващите вчера 6 часа решаваха как да вземат още пари на данъкоплатците, като увеличат числеността си в комисиите“, коментира Борисов.

„Коалиция няма. Само корупция и делби. Те ще се крепят докато не откраднат соларните паркове и не вземат всички комисионни от оръжейните фирми“, каза още бившият премиер. И допълни:

„Тези трябва да стоят, докато заравнят всичко и всяка мисъл, че са били и можели да бъдат добро за България. След това да си заминат като антихристи.“

„Румен Радев ни инсталира това управление, но вече се пази и от Стефан Янев. Хората го сочат с пръст заради провалите и колебливите му позиции. Радев направи така, че хората да се мразят“, категоричен беше Борисов.

По думите му сегашните управляващи вкарали и украинския посланик в техния пиар да им спасява коалицията. „Това е срам за него“, посочи лидерът на ГЕРБ.

И пожела на българите да бъдат храбри и да слушат владиците по църквите, които винаги давали правилните съвети.

Подобни статии

Top