Борисов води листата на ГЕРБ в Пловдив, Каназирева - в областта - DC news

Борисов води листата на ГЕРБ в Пловдив, Каназирева – в областта

Бойко Борисов ще води отново листата на ГЕРБ в  Пловдив-град, а в областта първа ще е Дани Каназирева.

Това потвърди лидерът на партията Бойко Борисов, който присъства на форум на Жени ГЕРБ . Двете листи ще бъдат регистирани в понеделник.

„Листата на ГЕРБ в Пловдив-град ще я водя аз, след мен е Тотев. В Пловдив-област ще е Дани Каназирева. Така ги  разписах сутринта. Тотев искаше сега да регистрираме листата, но обичам да гледам футбол и България играе – не мога да пропусна мача. Всеки си е със слабостите, ние не сме като Радев – честни, почтени и идеални“, призна с усмивка Борисов.

„Ако ГЕРБ управлява, след изборите ще помогнем на Пловдив за двата стадиона – на Локомотив и на Ботев, и за Околовръстното, защато градът се задъхва“ коментира Борисов.

Той  обясни, че кампанията на ГЕРБ ще е насочена към това как България да излезе от кризата. „Толкова е тежко положението, че като гледам как разликата между нас и другите партии се увеличава, се плаша. И сега съм възложил да мислим как може да излезем от тази криза“, призна лидерът на ГЕРБ.

На форума в Пловдив присъстваха кандидатът за вицепрезидент Невяна Митева,  еврокомисарят Мария Габриел, областният лидер на ГЕРБ в Пловдив Иван Тотев и водачът на листата за Пловдив-област Дани Каназирева.

Подобни статии

Top