Ботев без четирима титуляри срещу Черно море, ето групата

Тодор Неделев се завръща, в групата са 17-годишният Благовест Данчев и Радослав Апостолов

Старши треньорът на Ботев (Пловдив) Николай Киров определи група от 18 футболисти за предстоящия сблъсък с Черно море. Двубоят с „моряците“ от 1/4-финалите за Купата на България е в четвъртък от 18:30 часа на „Футболен комплекс Ботев 1912“.

В сравнение с последния шампионатен мач наставникът на „канарчетата“ прави две промени. Извън групата останаха контузеният Радослав Терзиев, както и наказаният Лъчезар Балтанов.

На тяхно място сред 18-те попаднаха Тодор Неделев и 17-годишният юноша на клуба Благовест Данчев. Освен това Атанас Зехиров и Джонатан Перейра са с неизлекувани контузии и също отпаднаха от сметките на Белия.

Днес в късния следобед „жълто-черните“ тренираха на клубната база, след което останаха на режим в хотелската част на комплекса.

Групата на Ботев:

Даниел Кайзер, Иван Чворович, Филип Филипов, Димитър Пиргов, Костадин Ничев, Кристиан Димитров, Благовест Данчев, Еберт Кардосо, Радослав Апостолов, Антон Карачанаков, Тодор Неделев, Васил Шопов, Антонио Вутов, Кристиан Добрев, Лазар Марин, Запро Динев, Феребори Доре, Александър Тонев

Подобни статии

Top