Ботев без Кристиан Димитров и Лъчо Балтанов срещу Миньор

Желко Петрович определи група от 17 футболисти, сред тях за първи път е юношата Иван Василев

Старши треньорът на Ботев (Пловдив) Желко Петрович определи група от 17 футболисти за предстоящия мач с Миньор (Перник). 1/16-финалната среща от турнира за Купата на България е в сряда от 16:00 часа на стадион „Миньор“ в Перник.

В сравнение с последния шампионатен мач, наставникът на „канарчетата“ извършва няколко промени. Извън групата останаха контузените Кристиан Димитров и Лъчезар Балтанов.

За първи път от началото на сезона в групата попадна юношата на клуба Иван Василев. В ранния следобед ботевистите тренираха на клубната база, след което отпътуваха за столицата, където ще бъдат на режим преди мача.

Мустафа Шефкет ще бъде главен съдия на двубоя. Негови помощници ще са Атанас Делчев и Владимир Хубенов. За четвърти съдия е назначен Рюстем Карагарен, а съдийски наблюдател ще е Красимир Драганов.

Билетите за феновете на „канарчетата“ ще бъдат на цена 5 лева. Пропуските ще се продават на касата пред сектора за гости в деня на срещата.

Ето и групата на „жълто-черните“:

Георги Аргилашки, Янко Георгиев, Джонатан Перейра, Костадин Ничев, Димитър Пиргов, Филип Филипов, Еберт Кардосо, Лазар Марин, Родни Клустър, Филип ван Арнем, Тодор Неделев, Радослав Терзиев, Марко Перван, Станислав Шопов, Фернандо Виана, Антонио Вутов, Иван Василев

Подобни статии

Top