Ботев е с нов борд на директорите

Фирма „Запрянови“ става подизпълнител при строежа на ст. „Христо Ботев“

Инженерите на Главболгарстой – фирмата, която ще работи по строежа на стадион „Христо Ботев“, вече са направили оглед, заедно със специалистите, които правиха обследването. Работата ще започне съвсем скоро, а вече е избран и подизпълнител, който ще започне от сектор „А“. Това е фирма „Запрянови“, съобщава plovdivnews.bg.

Първата работа на подизпълнителите ще бъде източване на водата и поставянето на изолация. Главболгарстой пък ще работи по останалите сектори на стадиона. Завършването на сектор „А“ ще е последно.

В същото време днес бе избран новият Борд на директорите на клуба, който ще бъде оглавен лично от мажоритарния собственик Георги Самуилов. Новият борд е от 6 души. Освен Самуилов в него влизат другият спонсор Петко Ангелов, адвокат Димитър Радев, Иван Йотков – изпълнителен директор, Ангел Палийски – бивш председател на Борда на директорите, и Васил Наумов – представител на Сдружението.

В следващите дни новоизбраният Борд на директорите ще се събере и ще избере Георги Самуилов за председател. Тогава се очаква и самият Самуилов да присъства лично. Днес в Коматево бяха единствено неговият адвокат – Димитър Радев, адвокат на ТЦ-ИМЕ и Иван Йотков.

Подобни статии

Top