Ботев е все по-близо до Божидар Митрев

Вратарят е ненужен на „Герена“, „сините“ може да го преотстъпят, а „канарчетата“ да плащат само половината му заплата

Левски още не може да се разбере по какъв начин да се раздели с Божидар Митрев. Вратарят не бе взет на лагер с отбора, тъй като не влизаше в плановете на Славиша Стоянович и екипа му. При Георги Дерменджиев вратарят също няма да получи отново шанс за изява, тъй като през пролетта титуляр ще бъде Николай Михайлов, а кадрите от школата Николай Кръстев и Петър Иванов ще са съответно втори и трети избор, пише „Тема спорт“.

Проблемът е, че Митрев има договор с Левски за още година и половина. Предишното ръководство му предложи като компенсация за предварително разтрогване на контракта 2 заплати, които очаквано Божката отказа. Претенциите му са за минимум 6 месечни възнаграждения.

Съществува опция столичани да преотстъпят вратаря под наем в друг отбор, но това може да стане, само при положение, че клубът, в който отиде, поеме половината от заплатата му.

Не е тайна, че Ботев (Пловдив) има интерес към Митрев, но „канарчетата“ искат да вземат бившия капитан на Левски без да плащат трансферна сума.

Подобни статии

Top