Ботев извади турска виза за Меледже

Ако „канарчетата“ не договорят котдивоареца, той ще замине с тях на лагера в Алания

Ръководството на Ботев (Пловдив) е извадило входна виза за Меледже Омнебес за Турция. За това информираха от ръководството на клуба. „Канарчетата“ заминават в неделя, 21 януари, за курорта Алания в южната ни съседка, където ще проведат подготвителния си лагер.

Очаква се днес или утре Меледже Омнебес да се прибере в България. Той отказа да подпише нов договор с Ботев, а настоящият му контракт изтича през лятото на тази година. Самият футболист иска още сега да напусне пловдивския тим. Столичният Септември иска да го откупи и да го даде под наем на Левски, като трябва да заплати 40%процента от правата му.

Ръководството е готово да изслуша оферти за него. В случай, че не се стигне до разбирателство, Меледже Омнебес ще остане в тима и ще пътува за Алания. Очаква се до края на седмицата шефовете на пловдивския клуб да проведат заключителни преговори със защитника Цветомир Панов за новия му договор. Сегашният му контракт изтича през лятото на тази година.

В петък Ботев приема Марица от 14.30 часа на базата си в Коматево в първата си контрола за подготвителния мач. В този мач за „канарчетата“ ще играе пристигналият при тях словенски защитник Емир Даутович.

Снимка: botevplovdiv.bg

Подобни статии

Top