Ботев на път да изпусне трима от талантите си

Крис Добрев, Станислав Шопов и Димитър Тонев са пренебрегвани за сметка на чуждестранните попълнения

Ботев (Пловдив) може да из­пусне трима от талантите си. Става въпрос за 18-годишния Крис Доб­рев и 17-годишните Станислав Шопов и Димитър Тонев, съобщава plovdivnews.bg. Пъ­вите двама са с изтичащи договори през лятото на 2020-а, а на Тонев все още не му е предлаган професиона­лен контракт.

Наскоро се по­яви информация, че Крис ще получи нов 3-годишен дого­вор, но засега това не е факт. Добрев е силно желан от Удинезе, а за другите двама се облизват родни елитни клубове. Спортният щаб на „жълто-черните“ говори за на­лагане на юноши, но в също­то време им дава твърде малко игрово време, а това трудно би ги задържало в от­бора.

През тази седмица пък в Ботев се очаква поредният чужденец. Това е хърватски­ят атакуващ халф Марко Перван (23 г.). Ако всичко е наред, той може да бъде уре­ден още за мача с Дунав от втория кръг. Двубоят е в не­деля от 18:45 часа в Коматево.

Още двама играчи се очак­ва да подсилят тима на Желко Петрович за домакин­ството на „драконите“. След изтърпяно наказание в отбора ще се завърне Анто­нио Вутов. Мача с Арда в Кърджали пропусна и Алек­сандър Тонев, който лекува­ше контузия. Надеждата на канарчетата е, че той ще е готов за срещата с Дунав. След двубоя с новака Петро­вич отчете, че липсата на двамата се е усещала.

Снимка: plovdivnews.bg

Подобни статии

Top