Ботев набеляза Велко Батрович от Етър

Договорът на черногореца изтича и може да дойде като свободен агент при „канарчетата“

От Ботев (Пловдив) са хвърлили око на един от качествените чужденци в Първа лига – Велко Батрович. Черногорецът е сред звездите на Етър и прави много силни мачове за „болярите“ от началото на сезона, пише „Меридиан мач“.

Батрович премина във Велико Търново през януари миналата година, като още в началото загатна за таланта си, но едва през тази година се превърна в истински лидер. Крилото играе традиционно най-силно в двубоите със силните отбори в първенството.

Спортно-техническото ръководство на пловдивчани следи изявите на Батрович във всеки кръг. Ботев ще се опита да привлече черногореца през лятото като свободен агент, тъй като договорът му с Етър изтича и клубът трудно може да го задържи.

Батрович вдигна много акциите си и дори се надява да получи повиквателна от националния отбор на Черна гора за предстоящата европейска квалификация срещу България в София на 22 март. Ако това стане, Велко Батрович ще се опита да си уреди трансфер в чужбина през лятото. Но преминаване при „канарчетата“ също е вариант пред офанзивния футболист.

Днес черногорецът празнува рожден ден. Велко Батрович става на 25 години. Той е роден на 5 март 1994 година в Подгорица.

Подобни статии

Top