Ботев отрече новината на „Тема спорт“ за Зингаревич

От клуба обявиха, че за последен път опровергават фалшиви новини

От Ботев (Пловдив) официално отрекоха днешната новина на „Тема спорт“, че Антон Зингаревич няма да взима акциите на клуба от Сдружение ПФК Ботев и ще остане засега само основен спонсор.

Ето официалната позиция на „жълто-черните“:

„В днешния ден ТЕМА СПОРТ публикува статия с измислена информация, която беше преписана от няколко уебсайта, в която се посочва, че г-н Антон Зингаревич няма да придобие акциите на ПФК Ботев Пловдив и вместо това той ще действа като „спонсор“ на Клуба.

От Клуба бихме искали да отречем официално публикуваната новина и бихме искали да настояваме, както беше заявено от изпълнителния директор на Клуба Даниел Серехидо на пресконференцията миналата седмица, че завършването на сделката ще се направи през следващите дни.

Информацията, публикувана тази сутрин, е буквално измислена с неизвестна цел, определено несвързана с официалните източници на КЛУБА и показва абсолютна липса на професионализъм, етика и според нас е обида за професията на журналистите.

От Ботев не сме тук, за да отричаме фалшиви новини, но поради факта, че напоследък много от тях са публикувани и преписани от различни медии, правим това за последен път. Отсега нататък ПФК Ботев ще предприеме правни действия срещу авторите и издателите на тези фалшиви новини.

ПФК Ботев Пловдив“

Подобни статии

Top