Ботев (Пловдив) благодари официално на Община Пловдив и на феновете си - DC news

Ботев (Пловдив) благодари официално на Община Пловдив и на феновете си

Решенията на Общинския съвет са насочени към цялостното развитие на град Пловдив, а Ботев е нищо без своите верни фенове

Ръководството на Ботев (Пловдив) излезе с официално изявление, в което благодари на своите фенове за активната гражданска позиция във връзка със строителството на стадион „Христо Ботев“, както и на Община Пловдив за взетото днес решение да отпусне допълнителни средства в размер на общо 32,7 млн. лева, от половината от които за довършването на „Колежа“.

„Активната подкрепа на спорта е важен компонент за развитието на града. Широката обществена дискусия, отговорното вземане на решения и инвестициите в спортната и социалната инфраструктура на Пловдив показват, че градът ни има добра перспектива. Пловдив расте и се развива, а заедно с това расте и нивото на благосъстоянието на всички негови граждани, независимо от футболните пристрастия и хобита.

Благодарим на Община Пловдив за взетите важни решения, които, разбира се, са насочени към развитието на целия град като цяло и в частност на неговата спортна, социална и развлекателна инфраструктура, към насърчаване на здравословния начин на живот и благосъстоянието на нашите граждани .

Невъзможно е да си представим Ботев (Пловдив) без нашите фенове. Всеки човек в България знае, че нашият клуб са преди всичко нашите многобройни фенове. Феновете създават специална аура и атмосфера около любимия отбор. Няма клуб без феновете – всеки, който работи в организацията на клуба, трябва да знае това.

Благодарим на феновете за силата и увереността, с която отстояват това, в което вярват. За мъжеството, с което се борят за това всички да се завърнем на Колежа. За безкористната им любов към Ботев – отборът на Пловдив.

Ръководството на ПФК Ботев Пловдив благодари на нашите фенове за тяхната активна гражданска позиция и отговорно отношение към родния град и клуба.

Заедно правим Пловдив по-добър.
Заедно ще се върнем у дома.
Ботев за Пловдив. Нашият дом е Колежа.“

Подобни статии

Top