Ботев (Пловдив) поставя видео стена на базата си за мача с Левски - DC news

Ботев (Пловдив) поставя видео стена на базата си за мача с Левски

За всички, които нямат възможност да пътуват до София отново ще има много изненади и забавления

От Ботев (Пловдив) призоваха привържениците си за подкрепа в предстоящото гостуване на Левски. Мачът от 13-ия кръг на Първа лига е в събота от 20:00 часа на стадион „Георги Аспарухов“ в София.

За феновете, които няма да могат да пътуват до столицата, ръководството на „жълто-черните“ ще постави видео стена на клубната база в Коматево. Отново ще има много изненади за всички, които ще присъстват.

„Уважаеми Ботевисти,

В събота от 20:00ч Ботев гостува на Левски (София) в среща от 13-ия кръг на Първа лига на стадион „Виваком арена – Георги Аспарухов“ в София.

„Канарчетата” имат нужда от нашата подкрепа, затова клубът призовава всички “жълто-черни” фенове да посетят срещата в София от 20:00ч, а всички които нямат възможност да пътуват, да дойдат на клубната база в Коматево, където ще бъде организирана видео стена.

Видео стената ще бъде разположена между двете скамейки на централния терен на Футболен комплекс “Ботев 1912”.

Подкрепа за “канарчетата” ще окажат ветерани на клуба. Домакин на събитието пък ще бъде добре познатия Стефан Лозанов. Специален гост ще бъде и DJ Yoko Love.

За всички деца ще пък ще има организирани аниматори.

Клубният фен магазин ще отвори в 16:00. В деня на мача всеки които закупи мачова фланелка на Ботев, ще получи безплатна персонализация с номер и име.

С подкрепата на LEDinstall.bg и Music Shop Ellectrica.

Само Ботев!“

Подобни статии

Top