Ботев (Пловдив) представи отбора на „Колежа“ (СНИМКИ И ВИДЕО)

Руският бизнесмен Антон Зингаревич, новото попълнение Емануел Току, наставникът Азрудин Валентич, Виктор Генев, Тодор Неделев и компания обраха аплодисментите на феновете

Ботев (Пловдив) представи отбора си за пролетния полусезон. Събитието се състоя на стадион „Христо Ботев“, където продължава усилено да кипи труд и ремонтни дейности.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Botev Plovdiv (@pfcbotevofficial)

При спазването на дистанция и противоепидемични мерки, феновете на „канарчетата“ се бяха струпали зад оградите и аплодираха един по един своите любимци, както и треньорския щаб на тима.

Новото попълнение на Ботев (Пловдив) Еманюел Току бе представен като част от отбора. 20-годишният младежки национал на Гана е четвъртият футболист от датския Фремад Амагер, който облича екипа на „канарчетата“. Той е картотекиран и ще бъде в групата за мача срещу Арда в петък.

На сцената се появи и новият собственик на Ботев (Пловдив) Антон Зингаревич, който за пръв път усети фенската любов. Той обеща да говори официално пред медиите, когато придобие 99% от акциите на клуба, което ще се случи съвсем скоро.

Пловдивският ловец на автографи Стефчо Автографа бе щастлив да вземе подписите за първи път на Зингаревич и Току.

Контузеният капитан Тодор Неделев, както и настоящият Виктор Генев и голаджията Атанас Илиев също взривиха „жълто-черното“ множество.

Накрая целият отбор си направи снимка за спомен на Трибуна „Изток“.

Подобни статии

Top