Ботев (Пловдив) пуска свое пиво! (СНИМКИ)

Колежанско пиво е част от новата инициатива на Сдружение ПФК Ботев по случай 109-ата годишнина от основаването на най-стария български футболен клуб

Уважаеми ботевисти, с искрена радост и благодарност към вас за успешното приключване на двете кампании, свързани с бъдещето на Ботев (Пловдив), както и за да се опита да ви се отблагодари подобаващо за невероятната подкрепа, Сдружение ПФК Ботев дава началото на нова инициатива – КОЛЕЖАНСКО, НАЛЕЙ ДА ПИЕМ БИРАТА!

Тя ще съвпадне с празненствата по случай 109-годишнината на любимия ни клуб със специална бира – Колежанско пиво! То е висококачествено, натурално, естествено газирано, бавноферментирало светло пиво, с екстра качество ечемичен малц.

Освен чистата наслада от бирата, с нейната консумация отново подпомагате жълто-черните каузи, тъй като цялата печалба от продажбата ѝ ще се използва за подпомагане на всички бъдещи кампании и фенски инициативи.

Важно е да уточним, че в поне в началния етап на тази дълго обмисляна инициатива Сдружение ПФК Ботев няма да инвестира никакъв финансов ресурс. Идеята датира от преди пет години и бе представена тогава от ботевиста Цветозар П., а сега първоначалното финансиране е на група канари, сред които Валентин П u други, които участваха дейно в отминалите две кампании.

Точки за получаване на бирата и места за продажба ще бъдат качвани на специално изработения сайт www.collegebeer.bg. Там ще могат да се правят и поръчки за пивото, като доставка за бизнеса ще има веднъж седмично.

Очаквайте много скоро местата за първоначалната презентация и пунктовете за продажба на бирата в Пловдив, както и в други градове в България.

За най-дейните участници в инициативата ще има и сериозни награди, подробностите за които ще обявим скоро.

Подобни статии

Top