Ботев (Пловдив) с голям жест към най-верните си фенове

От клуба компенсират с безплатен билет за следващото домакинство онези, които утре ще платят по 20 лева за гостуването на Царско село

Ръководството на Ботев (Пловдив) направи голям жест към най-верните си фенове. От клуба ще компенсират с безплатен билет за следващото домакинство онези, които утре ще платят по 20 лева за гостуването на Царско село.

Ето какво обявиха от „жълто-черния“ тим:

Уважаеми Ботевисти,

Отборът ни се нуждае от Вашата подкрепа в мача с Царско село. След страхотните емоции, които изпитахме по време на мача с Левски, се надяваме отново заедно да празнуваме трите точки след утрешния мач.

Заради необяснимо високите цени на билетите, които домакините определиха, а именно 20 лева на билет, ние решихме да направим подарък на всеки фен, който ще подкрепи „жълто-черния“ тим срещу Царско село.

Заради ниския капацитет на клубната база, както и противоепидемичните мерки, намирането на билет за домакинските срещи на любимия клуб винаги е трудна задача. Именно заради това феновете, които посетят мача с Царско село, ще получат безплатен билет за следващия домакински мач на Ботев.

Необходимо е да представите пропуска си от мача с Царско село, за да получите безплатен пропуск за следващия домакински мач.

Връзката между публика и Клуб винаги е била много важна за нас и затова ние ще направим този жест към всички фенове, които подкрепят любимия отбор във важния мач утре.

Подобни статии

Top