Ботев (Пловдив): Съединението прави силата! Честит празник!

Омар Косоко няма да се завърне при „канарчетата“, Берое склонни да платят

Наападателят Омар Косоко няма да се завърне в Ботев (Пловдив). Арабският клуб Ал Фуджайра е обявил, че той може да бъде картотекиран, само ако новият му тим преведе трансферна сума от 75 хиляди долара. Съществува обаче вероятност Берое да преведе тази сума и да се сдобие с услугите на качествения голмайстор, но какво точно ще се случи ще стане ясно до края на деня.

Иначе французинът се разписа при загубата на Ал Фуджайра с 2:5 от Джазира Абу Даби в мач за купата на Лигата, Група „Б“. Треньорът Хашек пусна Косоко като титуляр и той бе точен за Ал Фуджайра в 70-ата минута, когато направи 5:1 с удар с глава. Това бе първи мач на Ал Фуджайра в турнира.

В същото време Ботев (Пловдив) отправи пожеланията си по случай Съединението на България към всички българи.

„ПФК Ботев поздравява всички българи с Деня на Съединението.

Днешната дата е една от най-важните в историята на страната, тъй като е доказателство за силата на българския дух.

Събитията довели до сливането на Княжество България и Източна Румелия на 6 септември 1885 г. са един от най-ярките примери, че българският народ може да бъде обединен и силен в името на общото благо.

Прекланяме се пред организаторите и радетелите на Съединението и се надяваме демонстрираните от тях качества, като решимост, единството, безкористна защита на националния интерес… да изплуват  отново от дълбините на характера ни, за да бъдем отново единен български народ и да имаме силно гражданско общество.

Съединението прави силата!

Честит празник, българи!“

Подобни статии

Top