Ботев (Пловдив) стартира кампания "От класната стая на Колежа" (СНИМКИ) - DC news

Ботев (Пловдив) стартира кампания „От класната стая на Колежа“ (СНИМКИ)

От клуба поканиха над 1000 ученици, родители и учители от 3 училика безплатно на мача с Локомотив (София)

Ботев (Пловдив) стартира кампания „От класната стая на Колежа“. От „жълто-черния“ клуб ще поканят училища в Пловдив и областта да посетят мачове на стадион „Христо Ботев“.

Ботев и град Пловдив са неизменно свързани през всичките 111 години от съществуването на най-стария футболен клуб. Любовта, предавана от поколение на поколение, кара млади и стари да се стичат към „Източен“ 10 в продължение на десетилетия.

Кампанията, насочена към учениците и техните учители в града на седемте тепета, цели да засили интереса на подрастващите към любимата игра и любимия отбор на пловдивчани.

За предстоящия мач срещу Локомотив (София) от Ботев (Пловдив) се обърнаха с покана към три училища – СУ Св. „Паисий Хилендарски“, ОУ „Алеко Константинов“ и ОУ „Васил Левски“.

Интересът към „От класната стая на Колежа“ е огромен – над 1000 ученици и родители, както и техните учители, заявиха желание да посетят мача на стадион „Христо Ботев“.

Във вторник, малчуганите и техните учители получиха билетите за срещата със столичните „железничари“. Лично Хидайет Ханкич и Атанас Чернев посетиха трите училища, носейки „жълто-черна“ радост за малките пловдивчани.

Двамата футболисти бяха посрещнати с огромна еуфория от малките ученици и техните учители. Стотици автографи и снимки, много усмивки и пожелания за победи и успехи съпътстваха срещите на футболистите с малчуганите.

Кампанията ще продължи и в предстоящите домакински срещи на Ботев (Пловдив). Вратите на стадион „Христо Ботев“ са отворени за всеки, а завръщането в „жълто-черния“ дом е сбъдната мечта за всички ботевисти и пловдивчани.

Подобни статии

Top