Ботев поиска 1 милион лева от Удинезе за Крис Добрев

Преговорите между двата клуба са пред финализиране, младокът остана в Италия, Иван Йотков се прибира

Административният директор на Ботев (Пловдив) Иван Йотков е тръгнал обратно за България, след като проведе разговори с ръководството на италианския Удинезе за транфера на Кристиан Добрев, съобщава plovdivderby.com.

Крис Добрев премина успешно медицински тестове в италианския клуб, след като „черно-белите“ поискаха това преди да стартират разговорите по трансфера. На разговорите се е оказало, че Добрев е следен изкъсо от Удине в последните няколко години и те са наясно и с най-малката подробност, свързана с него. Още при пристигането на стадион „Фриули“ Крис Добрев е получил подготвена специално за него тренировъчна програма. Италианците са настояли, докато преговорите се водят, талантът да тренира с тях.

На самите разговори от Ботев (Пловдив) са обявили, че цената на Крис е 500 000 евро. За момента не е ясно дали „канарчетата“ няма да преговарят и за процент от следващ трансфер на младока. Преговорите ще продължат в събота, като се очаква за тях за Италия да замине и президентът на клуба Ангел Палийски.

Снимка: botevplovdiv.bg

Подобни статии

Top